De beste plekken om te winkelen op Lanzarote

25 juni 2023
De beste plekken om te winkelen op Lanzarote

Lanzarote, één van de prachtige Canarische Eilanden, staat bekend om zijn adembenemende landschappen, vulkanische stranden en het unieke culturele erfgoed. Naast de natuurlijke schoonheid en de vele activiteiten die het eiland te bieden heeft, zijn er ook tal van winkelmogelijkheden voor zowel toeristen als locals. In dit blogartikel ontdek je de beste plekken om te winkelen op Lanzarote.

1. Arrecife

Arrecife, de hoofdstad van Lanzarote, is het commerciële en culturele hart van het eiland. Hier vind je een verscheidenheid aan winkels, van grote warenhuizen tot kleine boetiekjes. Enkele van de populairste winkelstraten in Arrecife zijn:

2. Puerto del Carmen

Puerto del Carmen, een populaire badplaats in Lanzarote, staat bekend om zijn levendige nachtleven en prachtige stranden. Maar het is ook een geweldige plek om te winkelen, met een verscheidenheid aan winkelcentra en markten om uit te kiezen:

3. Teguise

Teguise, de voormalige hoofdstad van Lanzarote, is een schilderachtig stadje met een rijke geschiedenis. De smalle geplaveide straatjes en de traditionele architectuur maken het een plezier om te verkennen. Het stadje is ook de thuisbasis van een van de grootste en populairste markten op het eiland:

4. Playa Blanca

Playa Blanca, gelegen aan de zuidkust van Lanzarote, is een andere populaire badplaats met een mooie jachthaven, witte zandstranden en een goede selectie van winkels:

5. Costa Teguise

Costa Teguise, een andere populaire badplaats op Lanzarote, staat bekend om zijn prachtige stranden en gezinsvriendelijke sfeer. Er zijn verschillende winkelcentra en markten om te verkennen:

Of je nu op zoek bent naar unieke souvenirs, lokale ambachten of internationale merken, Lanzarote heeft voor elk wat wils. De beste plekken om te winkelen op Lanzarote zijn Arrecife, Puerto del Carmen, Teguise, Playa Blanca en Costa Teguise. Elk gebied heeft zijn eigen unieke sfeer en winkelmogelijkheden, dus zorg ervoor dat je ze allemaal bezoekt tijdens je verblijf op dit prachtige eiland.