Blogs

Lanzarote is een prachtig eiland gelegen in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om haar vulkanische landschap, mooie stranden en unieke architectuur.
 
1 juli 2024
Ontdek Lanzarote per quad: avontuurlijk en uniek! Verken adembenemende landschappen en vulkanische kraters op eigen tempo.
 
26 juni 2024
Ontdek verborgen schatten in El Golfo op Lanzarote: unieke landschappen, heerlijke visrestaurants en rustige sfeer.
 
21 juni 2024
Verken prachtige vulkanische landschappen van Lanzarote per jeep! Flexibel, adrenaline en adembenemende uitzichten. Mis het niet!
 
16 juni 2024
Ontdek de verborgen schatten van Lanzarote in de Cuevas de los Verdes, een unieke ondergrondse ervaring vol natuurlijke schoonheid.
 
11 juni 2024
Ontdek de verborgen schatten van Lanzarote in het natuurreservaat Chinijo Archipelago: rust, flora, fauna en adembenemende uitzichten.🌿🌊
 
6 juni 2024
Mirador del Rio: adembenemend uitzicht, architectonisch meesterwerk, culturele betekenis. Must-see op Lanzarote!
 
1 juni 2024
Ontdek de adembenemende schoonheid van Costa Teguise: Een wandeling langs de kust biedt prachtige uitzichten en unieke flora en fauna.
 
27 mei 2024
Ontdek de prachtige kunstwerken van Cesar Manrique in zijn voormalige huis op Lanzarote. Artistieke erfenis bewonderen en inspiratie opdoen.
 
22 mei 2024
Verken de charme van Haría: Bezoek de markt, wandel door de straatjes en geniet van de lokale keuken en natuurlijke schoonheid.
 
17 mei 2024
Ontdek de betoverende kerken en architectuur van Yaiza, een pittoresk dorpje op Lanzarote. Bezoek historische kerken en geniet van de mix van Canarische en koloniale stijlen. Een juweeltje om te koesteren!
 
13 mei 2024
Ontdek het paradijs: boottocht naar La Graciosa! Onvergetelijk avontuur met prachtige stranden, charmante dorpjes en lokale gerechten.
 
9 mei 2024
Ontdek de betoverende kunst van Jesús Soto in het museum van Internationale en Hedendaagse Kunst op Lanzarote.
 
5 mei 2024
Ontdek de betoverende vallei van Temisa op Lanzarote met weelderige natuur en cultureel erfgoed. Trek je wandelschoenen aan en laat je betoveren!
 
1 mei 2024
Ontdek de charme van Mala: authentiek dorpje met lokale architectuur, keuken en gastvrije bevolking. Must-visit op Lanzarote.
 
27 april 2024
Ontdek de geheime stranden van Lanzarote: verborgen pareltjes wachten op jou! Ervaar de rust en schoonheid van deze bijzondere plekken.