Blogs

Lanzarote is een prachtig eiland gelegen in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om haar vulkanische landschap, mooie stranden en unieke architectuur.
 
4 juni 2023
Ontdek de prachtige kunstwerken van César Manrique in de Mirador del Río op Lanzarote, een uniek uitkijkpunt dat zowel innovatief als respectvol is voor de natuurlijke schoonheid van het eiland. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht naar de Mirador del Río en de prachtige kunstwerken van César Manrique.
 
1 juni 2023
Lanzarote is een paradijs voor zeilliefhebbers en biedt een unieke zeilervaring met zijn aangename klimaat, kristalheldere water en adembenemende natuurlijke landschappen. In dit artikel delen we de beste plekken om te zeilen op Lanzarote en enkele tips om het meeste uit je zeilavontuur te halen.
 
29 mei 2023
Lanzarote staat bekend om zijn indrukwekkende landschappen en unieke vulkanische formaties, maar één plek die zowel toeristen als locals blijft fascineren is Los Hervideros. In dit blogbericht nemen we je mee op een ontdekkingsreis door dit spectaculaire natuurwonder en vertellen we je alles wat je moet weten om deze bijzondere plek te bezoeken.
 
26 mei 2023
Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, biedt niet alleen een uniek landschap en prachtige stranden, maar ook spectaculaire zonsondergangen. Een van de beste plekken om van deze zonsondergangen te genieten is bij de vuurtoren van Pechiguera, waar je kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.
 
23 mei 2023
Lanzarote is een droombestemming voor watersportliefhebbers en biedt met zijn indrukwekkende kustlijn, verborgen baaien en kristalheldere wateren de perfecte omgeving om te zeekajakken. In dit blogitem ontdek je de beste plekken om te zeekajakken op Lanzarote, zodat je een onvergetelijk avontuur kunt beleven tijdens je vakantie.
 
20 mei 2023
Lanzarote's Timanfaya National Park is een adembenemend landschap van lavavelden dat getuigt van de vulkanische oorsprong van het eiland. In dit blogartikel ontdek je de unieke kenmerken van het park en krijg je tips om het meeste uit je bezoek te halen.
 
17 mei 2023
Als je op zoek bent naar een unieke manier om het prachtige eiland Lanzarote te ontdekken, dan is boulderen de perfecte activiteit voor jou. Met zijn vulkanische landschap en unieke rotsformaties biedt Lanzarote een paradijs voor boulderaars van alle niveaus. In dit artikel bespreken we de beste plekken om te boulderen op Lanzarote, van Famara tot Playa Quemada.
 
14 mei 2023
Ontdek de prachtige en unieke landschappen van Lanzarote op een bijzondere manier: te paard! In dit artikel nemen we je mee langs de beste plekken om te paardrijden op het eiland en geven we je handige tips om het meeste uit je paardrijavontuur te halen.
 
12 mei 2023
Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, is een bestemming met een uniek landschap dat je betovert. Het Nationaal Park Timanfaya is een must-see tijdens je verblijf op Lanzarote vanwege het fascinerende vulkanische landschap en de bijzondere geothermische activiteit die er nog steeds plaatsvindt.
 
10 mei 2023
Ontdek de adembenemende natuur van Parque Natural de los Volcanes op het vulkanische eiland Lanzarote, een van de meest indrukwekkende en unieke natuurgebieden ter wereld en een must-see tijdens je bezoek aan het eiland.
 
8 mei 2023
Lanzarote, een prachtig Canarisch eiland, biedt gezinnen de perfecte mix van zon, zee en avontuur. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te zeilen met kinderen op Lanzarote, van de beschutte wateren rond Puerto Calero tot het ongerepte eiland La Graciosa.
 
6 mei 2023
Lanzarote, een vulkanisch eiland vol contrasten en verborgen parels, heeft meer te bieden dan alleen prachtige stranden en spectaculaire landschappen. In deze blog post nemen we je mee op ontdekkingsreis naar de verborgen juweeltjes van dit droomeiland, zodat je een unieke en onvergetelijke ervaring kunt hebben tijdens je volgende bezoek.
 
4 mei 2023
Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, staat bekend om zijn vulkanische landschappen en prachtige stranden. Maar naast de bekende toeristische trekpleisters zijn er ook enkele minder bekende plekken die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar vijf verborgen schatten van Lanzarote die je zeker niet mag missen.