Blogs

Lanzarote is een prachtig eiland gelegen in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om haar vulkanische landschap, mooie stranden en unieke architectuur.
 
11 februari 2024
Beklim de adembenemende vulkaan Montaña Roja in Lanzarote voor een spectaculair uitzicht en een unieke ervaring.
 
7 februari 2024
Verborgen schatten van Lanzarote: wandel door betoverend El Golfo en geniet van prachtige groene lagune.
 
3 februari 2024
Ontdek Teguise, de historische hoofdstad van Lanzarote, met zijn charmante straatjes, kasteel, markt, natuurlijke schoonheid en lokale wijn.
 
30 januari 2024
Prachtige stranden van Papagayo op Lanzarote: kristalhelder water, gouden zand en indrukwekkende rotsformaties. Perfecte plek voor ontspanning en schoonheid.
 
26 januari 2024
Ontdek de charme van Uga: een wandeling door een pittoresk dorpje op Lanzarote met witgekalkte huizen, lokale keuken en vriendelijke bevolking.
 
22 januari 2024
Playa de las Conchas op La Graciosa, Canarische Eilanden: een paradijselijk strand met kristalhelder water en adembenemende schoonheid.
 
18 januari 2024
Ontdek de prachtige stranden van Lanzarote: Papagayo, Playa Blanca, Famara Beach, Costa Teguise en Playa Grande in Puerto del Carmen.
 
14 januari 2024
Ontdek Playa Chica, een adembenemend strand in Puerto del Carmen, Lanzarote, met kristalhelder water, zacht zand en veel activiteiten. Een paradijs op aarde!
 
10 januari 2024
De 5 mooiste stranden van Lanzarote om te zonnebaden: Playa Blanca, Papagayo, Famara, Puerto del Carmen, La Concha.
 
6 januari 2024
Beklim de Caldera Blanca op Lanzarote voor een adembenemend uitzicht op het vulkanische landschap. Bereid je goed voor en geniet van de ervaring!
 
2 januari 2024
Ontdek de beste plekken om te joggen op Lanzarote, van vulkanische landschappen tot prachtige stranden en wijngaarden. Tips voor een geslaagde hardloopervaring zijn ook inbegrepen.
 
29 december 2023
Ontdek het charmante San Bartolomé met traditionele huizen, historische gebouwen, lokale keuken en prachtige natuur. Een must-visit op Lanzarote!
 
25 december 2023
Ontdek de beste visplekken op Lanzarote voor een onvergetelijk visavontuur.
 
21 december 2023
Beklim de Montaña de Guanapay voor adembenemend uitzicht over Lanzarote en ontdek de geschiedenis van het eiland. Een must-see voor avontuurlijke reizigers.
 
17 december 2023
Ontdek de beste picknickplekken op Lanzarote voor een onvergetelijke ervaring!