Blogs

Lanzarote is een prachtig eiland gelegen in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om haar vulkanische landschap, mooie stranden en unieke architectuur.
 
17 oktober 2023
Lanzarote, een adembenemend eiland dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden, is wereldwijd een van de meest populaire toeristische bestemmingen. Als je een wijnliefhebber bent, is een bezoek aan de wijngaarden van Lanzarote een must, waar je kunt genieten van de heerlijke wijnen die zijn gemaakt van druiven die groeien op vulkanische grond.
 
14 oktober 2023
Vliegeren op Lanzarote is een avontuurlijke en unieke manier om te genieten van de prachtige landschappen van het eiland. In deze blogpost delen we de beste plekken om te vliegeren en enkele tips om het meeste uit je vliegerervaring te halen.
 
11 oktober 2023
Ontdek het authentieke vissersdorpje Punta Mujeres op Lanzarote, een plek waar je de lokale visserij en cultuur kunt ervaren en weg kunt blijven van de toeristische drukte. In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over dit charmante dorpje, van de geschiedenis tot de beste plekken om te eten en te verblijven.
 
8 oktober 2023
Zwemmen met dolfijnen op Lanzarote is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen tijdens je vakantie. In deze blog delen we de beste plekken op Lanzarote om deze magische ervaring te beleven en geven we tips voor een veilige en plezierige zwemsessie met deze prachtige dieren.
 
5 oktober 2023
Ontdek de geboorteplaats van de beroemde kunstenaar en architect Cesar Manrique in Arrecife, Lanzarote. Het geboortehuis van Manrique biedt een prachtig eerbetoon aan zijn leven en werk en is een must-see voor kunst- en architectuurliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en authentieke ervaring tijdens hun vakantie op het eiland.
 
2 oktober 2023
Lanzarote is een paradijs voor windsurfers van alle niveaus en biedt ook veel mogelijkheden voor gezinnen die op zoek zijn naar een actieve vakantie. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste plekken om te windsurfen met kinderen op Lanzarote en geven we handige tips om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en plezierig kan windsurfen.
 
29 september 2023
Ontdek het authentieke dorpje Femés en geniet van het adembenemende uitzicht op de bergen van Lanzarote tijdens een bezoek aan deze charmante plek in het zuiden van het eiland.
 
26 september 2023
Lanzarote is een paradijs voor vogelliefhebbers, met zijn ongerepte landschap en overvloed aan wilde dieren. In dit artikel delen we enkele van de beste plekken om vogels te spotten op Lanzarote, zodat u uw reis optimaal kunt benutten.
 
23 september 2023
Als je op zoek bent naar een unieke en fascinerende ervaring tijdens je vakantie op Lanzarote, dan moet je zeker een bezoek brengen aan de zoutpannen van Janubio. Ontdek de geschiedenis van de zoutwinning en geniet van de prachtige omgeving tijdens een bezoek aan deze bijzondere plek.
 
20 september 2023
Lanzarote staat bekend om zijn prachtige stranden en vulkanische landschap, maar het eiland herbergt ook enkele van de meest indrukwekkende grotten in Spanje. Voor speleologie-liefhebbers is Lanzarote dan ook de perfecte bestemming. In dit artikel delen we enkele van de beste plekken om te speleologie op Lanzarote en geven we tips voor een veilig en onvergetelijk avontuur.
 
17 september 2023
Lanzarote staat bekend om zijn prachtige stranden en vulkanen, maar ook om de artistieke erfenis van César Manrique. Een van zijn meest opmerkelijke creaties is de Jardín de Cactus, een prachtige tuin vol met verschillende soorten cactussen die op een unieke manier zijn gerangschikt.
 
14 september 2023
Ontdek de historische stad Teguise op het Canarische eiland Lanzarote, waar de charme en authenticiteit behouden zijn gebleven. Een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden is de oude kerk Iglesia de Nuestra Señora de Guadalupe, een meesterwerk van barokke architectuur en rijke geschiedenis.
 
11 september 2023
Lanzarote is een waar paradijs voor kitesurfers van over de hele wereld, met enkele van de beste kitesurfspots in Europa vanwege de gunstige wind- en weersomstandigheden. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste plekken om te kitesurfen op Lanzarote, zodat je je volgende kitesurfavontuur kunt plannen.
 
8 september 2023
Ontdek de fascinerende geschiedenis van de piraten op het Canarische Eiland Lanzarote, inclusief de verdediging van het eiland, piraten grotten en het jaarlijkse piratenfestival.
 
5 september 2023
Arrecife, de hoofdstad van Lanzarote, is niet alleen een stad met een rijke cultuur en geschiedenis, maar ook een stad met prachtige straatkunst. In deze blogpost ontdek je de kleurrijke muurschilderingen van getalenteerde straatkunstenaars uit de hele wereld die de muren en gebouwen van Arrecife versieren.