Blogs

Lanzarote is een prachtig eiland gelegen in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om haar vulkanische landschap, mooie stranden en unieke architectuur.
 
19 juli 2023
Als je op zoek bent naar de perfecte plek om te genieten van adembenemende zonsondergangen, dan moet je absoluut naar Playa Blanca op het betoverende eiland Lanzarote gaan. In deze blogpost ontdek je de beste plekken om van de zonsondergang te genieten en activiteiten om je avond compleet te maken.
 
16 juli 2023
Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, biedt fietsliefhebbers het hele jaar door een aangenaam klimaat en unieke vulkanische landschappen. In deze blogpost ontdek je de beste plekken om te mountainbiken op Lanzarote, samen met enkele tips voor een onvergetelijke ervaring.
 
13 juli 2023
Lanzarote is een surfersparadijs met zijn vulkanische landschap, kristalhelder water en consistente golven. In deze tekst ontdek je de beste plekken om te surfen op Lanzarote en waarom dit eiland een must-visit is voor iedere surfliefhebber.
 
10 juli 2023
Ontdek de traditionele Canarische keuken tijdens een bezoek aan het rustige dorpje Tinajo op het prachtige eiland Lanzarote, omringd door indrukwekkende vulkanische landschappen en authentieke Canarische cultuur.
 
7 juli 2023
Lanzarote is een paradijs voor kampeerliefhebbers met zijn unieke vulkanische landschap, prachtige stranden en aangename klimaat. In dit blogartikel ontdek je de beste plekken om te kamperen op Lanzarote, zodat je het eiland op een avontuurlijke en budgetvriendelijke manier kunt verkennen.
 
4 juli 2023
Ontdek de verborgen wereld van Lanzarote door een bezoek te brengen aan de mysterieuze grotten van Los Verdes, een van de meest spectaculaire grottenstelsels ter wereld.
 
1 juli 2023
Lanzarote is een paradijs voor klimliefhebbers met zijn vulkanische landschappen, aangenaam klimaat en uitdagende rotswanden. In deze blog nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs de beste klimplekken die Lanzarote te bieden heeft, van indrukwekkende kliffen tot unieke grotten en uitgestrekte vulkanische landschappen.
 
28 juni 2023
Lanzarote staat bekend om zijn vulkanische landschappen en adembenemende stranden, maar wist je dat de stad Arrecife ook een culturele schat verborgen houdt in de vorm van kleurrijke markten? In deze blogpost nemen we je mee op een virtuele tour langs enkele van de beste markten die Arrecife te bieden heeft.
 
25 juni 2023
Lanzarote biedt niet alleen adembenemende landschappen en vulkanische stranden, maar ook tal van winkelmogelijkheden. In dit blogartikel ontdek je de beste plekken om te winkelen op het Canarische Eiland, van de hoofdstad Arrecife tot de badplaatsen Puerto del Carmen, Playa Blanca en Costa Teguise.
 
22 juni 2023
Ontdek de prachtige kunstwerken van César Manrique in de Taro de Tahíche op het Canarische Eiland Lanzarote, waar kunst, architectuur en natuur samenkomen om een harmonieus geheel te vormen.
 
19 juni 2023
Ontdek de beste plekken om te wandelen op het prachtige Canarische Eiland Lanzarote met je gezin en bewonder de adembenemende landschappen en natuurlijke schoonheid die het te bieden heeft.
 
16 juni 2023
Ontdek de prachtige en kleurrijke huisjes van het charmante dorpje Yaiza op het Canarische Eiland Lanzarote, een ideale bestemming voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en genieten van de ontspannen sfeer van een traditioneel Canarisch dorp.
 
13 juni 2023
Ontdek de prachtige kajakplekken op het vulkanische eiland Lanzarote, met zijn kristalheldere water en adembenemende landschap. In deze blogpost vind je de beste plekken om te kajakken, van de kalme wateren van Playa de Papagayo tot de uitdagende kustlijn van El Charco Verde en Órzola.
 
10 juni 2023
Lanzarote staat bekend om zijn prachtige stranden, maar geen enkele is zo indrukwekkend als Playa de Famara. Dit uitgestrekte zandstrand, omringd door het imposante Famara-gebergte, is een paradijs voor rustzoekers en avonturiers. In deze blog nemen we je mee op ontdekkingstocht langs de adembenemende zandstranden van Playa de Famara en geven we je tips om het meeste uit je bezoek te halen.
 
7 juni 2023
Lanzarote staat bekend om zijn prachtige landschappen en kristalheldere wateren, en is een populaire bestemming voor avonturiers en watersportliefhebbers. In dit artikel bespreken we de beste plekken om te parasailen op Lanzarote, zodat je weet waar je naartoe moet voor de ultieme adrenalinekick.