Blogs

Lanzarote is een prachtig eiland gelegen in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om haar vulkanische landschap, mooie stranden en unieke architectuur.
 
2 september 2023
Lanzarote, een eiland dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie en zich heeft ontwikkeld tot een populaire toeristische bestemming met een uniek landschap dat nog steeds wordt beïnvloed door vulkanische activiteit.
 
30 augustus 2023
Ontdek het charmante vissersdorpje El Golfo op het vulkanische eiland Lanzarote en geniet van de rijke visserijtradities en culinaire hoogstandjes die het te bieden heeft.
 
27 augustus 2023
Lanzarote staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, maar wist je dat het ook een van de beste plekken is om te duiken in Europa? In deze blogpost zullen we enkele van de beste duiklocaties op Lanzarote bespreken, waaronder het populaire onderwatermuseum Museo Atlántico en de Montana Amarilla bij Playa Blanca.
 
24 augustus 2023
Lanzarote mag dan bekendstaan om zijn prachtige stranden en helderblauwe water, maar er is een speciale plek op het eiland die nog niet ontdekt is door de massa. In Famara vind je namelijk verborgen stranden en afgelegen baaien die wachten om ontdekt te worden.
 
21 augustus 2023
Ontdek de betoverende schoonheid van Lanzarote door een bezoek te brengen aan enkele van de mooiste dorpjes van het eiland. Naast de buitenaardse landschappen zijn er ook charmante dorpen te vinden, elk met hun eigen unieke kenmerken en attracties. In deze blogpost nemen we je mee op een rondleiding door vijf van de meest betoverende dorpjes van Lanzarote die je niet mag missen tijdens je verblijf op het eiland.
 
18 augustus 2023
Lanzarote, een Canarisch eiland met een uniek vulkanisch landschap en prachtige stranden, is een populaire vakantiebestemming voor toeristen van over de hele wereld. In dit blogartikel worden de beste accommodaties op Lanzarote besproken voor elk budget, van luxe resorts tot budgetvriendelijke hostels.
 
15 augustus 2023
Lanzarote staat bekend om de unieke architectuur van de witte dorpen die bezoekers van over de hele wereld aantrekken. In deze blogpost verkennen we de architectuur van de witte dorpen op Lanzarote en ontdekken we de invloed van César Manrique op het behoud van de traditionele bouwstijlen en het gebruik van lokale materialen.
 
12 augustus 2023
Lanzarote, een spectaculair Canarisch eiland, is een paradijs voor watersportliefhebbers. In deze blogpost nemen we je mee naar enkele van de beste plekken om te bodyboarden op Lanzarote, van uitdagende golven tot veilige plekken voor beginners.
 
9 augustus 2023
Lanzarote, bekend om zijn vulkanische landschappen en witte zandstranden, heeft ook prachtige zoutvlakten die vaak over het hoofd worden gezien. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de geschiedenis, het belang en de schoonheid van deze natuurlijke wonderen.
 
6 augustus 2023
Ontdek het bruisende culturele hart van Lanzarote in het Casa de los Volcanes, een indrukwekkend museum gewijd aan het vulkanische erfgoed van het eiland. Verken de fascinerende relatie tussen kunst en natuur en bewonder de uitgebreide collectie kunstwerken tijdens een rondleiding door het museum.
 
3 augustus 2023
Ontdek de betoverende zonsondergangen van Lanzarote, een van de prachtige Canarische Eilanden, met zijn spectaculaire vulkanische landschappen, prachtige stranden en adembenemende uitzichten op de ondergaande zon. In deze blogpost nemen we je mee op een reis naar enkele van de meest bijzondere locaties om te genieten van de zonsondergang op Lanzarote.
 
31 juli 2023
Beklim de prachtige vulkaan Montaña Roja op het Canarische eiland Lanzarote en geniet van het adembenemende uitzicht over het eiland, de nabijgelegen eilanden en de Atlantische Oceaan.
 
28 juli 2023
Ontdek de heerlijke lokale keuken van het charmante dorpje Yaiza op het prachtige Canarische eiland Lanzarote, bekend om zijn adembenemende landschappen en vulkanische geschiedenis. In dit blog bericht nemen we je mee op een culinaire reis door Yaiza en delen we de meest populaire gerechten en aanbevolen restaurants om te genieten van de authentieke smaken van Lanzarote.
 
25 juli 2023
Lanzarote is een perfecte vakantiebestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke snorkelervaring. Met zijn kristalheldere water en diverse zeeleven, biedt het eiland tal van prachtige snorkelplekken voor gezinnen met kinderen.
 
22 juli 2023
Lanzarote is een unieke vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, met een bijzondere flora en fauna die nergens anders ter wereld te vinden zijn. In dit blog artikel worden enkele van de meest opvallende planten- en diersoorten besproken, evenals enkele van de beste natuurgebieden om te bezoeken.