Blogs

Lanzarote is een prachtig eiland gelegen in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om haar vulkanische landschap, mooie stranden en unieke architectuur.
 
13 december 2023
Playa Grande in Puerto del Carmen, Lanzarote is een betoverend strandparadijs met prachtige zandstranden en activiteiten voor iedereen.
 
9 december 2023
Ontdek de beste zwemplekken op Lanzarote: Playa de Papagayo, Charco del Palo, Playa de Famara, Playa Blanca, Jameos del Agua, Los Charcones, Costa Teguise Aquapark.
 
5 december 2023
Ontdek de prachtige zandstranden van Playa Blanca op Lanzarote: Playa Dorada, Papagayo, Playa Flamingo, Playa de las Coloradas en Playa Mujeres.
 
1 december 2023
Ontspan op Lanzarote: prachtige stranden, natuurwandelingen, yoga op het strand, wellnesscentra en lokale gerechten en wijnen.
 
27 november 2023
Playa de las Conchas op La Graciosa, een afgelegen en adembenemend strand op Lanzarote. Een must-visit bestemming voor ontspanning en avontuur.
 
23 november 2023
Ontdek de betoverende kunstwerken van César Manrique in Fundación César Manrique op Lanzarote. Een must voor kunstliefhebbers!
 
19 november 2023
Lanzarote is niet alleen bekend om zijn vulkanische landschappen en witte zandstranden, maar ook om zijn prachtige snorkelplekken. In deze blogpost delen we de beste plekken om te snorkelen op Lanzarote, van Playa Chica tot Puerto Calero.
 
15 november 2023
Playa de las Canteras in Las Palmas, Gran Canaria is een van de mooiste stranden van Europa en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Maar wat dit strand echt bijzonder maakt, zijn de verborgen juweeltjes die je kunt ontdekken als je goed kijkt.
 
11 november 2023
Lanzarote is een populaire bestemming voor windsurfers van over de hele wereld, met een aantal van de beste windsurf spots en ideale omstandigheden voor zowel beginners als gevorderde surfers. In deze blog post bespreken we de beste plekken om te windsurfen op Lanzarote en geven we tips voor het kiezen van de juiste plek en het nemen van veiligheidsmaatregelen.
 
7 november 2023
Ontdek de verborgen schatten van het natuurreservaat op Lanzarote met een bezoek aan Islote de Hilario. Als je een natuurliefhebber bent en op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke ervaring op het eiland, lees dan verder om alles te weten te komen over deze prachtige bestemming en wat je er kunt zien en doen.
 
3 november 2023
Ben je op zoek naar avontuur tijdens je vakantie op Lanzarote? Dan is abseilen wellicht iets voor jou! Ontdek de beste plekken om te abseilen op het eiland en verleg je grenzen terwijl je geniet van de prachtige landschappen.
 
30 oktober 2023
Als je op zoek bent naar de ultieme ontspanning en de schoonheid van de natuur wilt ervaren, dan is Playa del Cable in Arrecife op Lanzarote de perfecte bestemming. Ontdek het prachtige strand met helderblauw water en wit zand, omringd door moderne faciliteiten voor ultiem comfort en rust.
 
26 oktober 2023
Lanzarote is een eiland met een rijke geschiedenis, natuurlijke schoonheid en talloze activiteiten voor zowel avontuurzoekers als rustzoekers. In deze blogpost delen we de beste manieren om het eiland te verkennen, van het huren van een auto tot het bezoeken van wijngaarden en het ontdekken van de lokale cultuur.
 
23 oktober 2023
Lanzarote is een eiland dat bekend staat om zijn rijke kunstgeschiedenis en diverse kunstgalerijen. Van de César Manrique Foundation tot Casa Museo del Campesino, deze galeries bieden een mix van lokale en internationale kunstwerken die geïnspireerd zijn door de rijke cultuurgeschiedenis van het eiland. In deze blogpost nemen we je mee op een tour langs de mooiste kunstgalerijen van Lanzarote.
 
20 oktober 2023
Op zoek naar de meest fotogenieke plekken op Lanzarote voor het perfecte Instagram-plaatje? Ontdek hier de mooiste plekjes op het eiland, van adembenemende stranden tot unieke vulkanische landschappen.