Blogs

Lanzarote is een prachtig eiland gelegen in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om haar vulkanische landschap, mooie stranden en unieke architectuur.
 
19 april 2024
Nationaal Park Garajonay op La Gomera biedt adembenemende uitzichten en unieke flora en fauna. Een must-see voor natuurliefhebbers en avonturiers!
 
15 april 2024
Ontdek de magie van César Manrique in het Castillo de San José op Lanzarote. Betoverende kunstwerken en geschiedenis wachten op je.
 
11 april 2024
Betoverende kust van Playa Blanca op Lanzarote: paradijs voor wandelliefhebbers met prachtige uitzichten en stranden.
 
7 april 2024
Bezoek het historische Castillo de San José op Lanzarote voor een adembenemend uitzicht en hedendaagse kunst.
 
30 maart 2024
Ervaar de magie van de zonsopgang bij Playa del Reducto in Arrecife, Lanzarote. Prachtig uitzicht, rustige omgeving, neem je camera mee.
 
26 maart 2024
Ontdek de unieke wijnen van Lanzarote tijdens een tour langs de wijngaarden van La Geria. Geniet van de lokale smaken en het adembenemende landschap.
 
22 maart 2024
Ontdek de verborgen schatten van Haría: een reis naar de lokale architectuur en kunstwerken.
 
18 maart 2024
Costa Teguise: paradijselijk strand, prachtige uitzichten, wandeling langs de kustlijn, lokale keuken, onderwaterverkenning.
 
14 maart 2024
Bezoek het prachtige nationaal park Timanfaya en maak een ritje op de kameel voor een unieke en adembenemende ervaring.
 
10 maart 2024
Ontdek de charme van historisch Tías op Lanzarote. Wandel door het oude centrum, bewonder de architectuur, geniet van de lokale keuken en kunst, en geniet van de prachtige natuurlijke omgeving.
 
6 maart 2024
Smakelijk avontuur in vissersdorpje Caleta de Famara: verse visgerechten, watersport en adembenemend uitzicht. Authentieke ervaring.
 
2 maart 2024
Verborgen schatten in Parque Natural de los Ajaches: adembenemend landschap, geschiedenis, diversiteit aan flora en fauna, panoramische uitzichten.
 
27 februari 2024
Ontdek de betoverende kust van Playa Dorada in Playa Blanca. Prachtig strand, promenade, baaien, kliffen, flora en fauna, strandtentjes en Marina Rubicon.
 
23 februari 2024
Ontdek de adembenemende kliffen van Famara tijdens een wandeling. Panoramisch uitzicht, verborgen baaien, en een gevoel van rust en sereniteit.
 
15 februari 2024
Ontdek de magie van Teguise: bruisende markt op zondagochtend met lokale gerechten en historische schoonheid.